maandag 7 november 2011

Eindelijk een vloer....

Afgelopen weekend was het plan om de woonkamervloer af te maken en de kastdeuren in de kast te hangen. Het werd alleen de vloer afmaken. Maar alleen al dat! Ik ben er blij mee. Eindelijk geen smerige betonnen vloer meer, maar een gezellig (en beduidend warmer aanvoelende) laminaatvloer. De kastdeuren komen er zeker nog wel in deze week (vriendlief gaat nog steeds 3 dagen per week heen en weer en is er dus de avonden wel) Nu kan ik eindelijk een beetje spullen erin zetten waardoor alles wat makkelijker word. Een tafel om aan te eten, met stoelen erbij. Een tafeltje voor de tv, in plaats van een klapstoeltje. En zoeken naar een fatsoenlijke eettafel en salontafel. Het liefst 2ehands, maar ik weet niet of ik dat erin krijg bij vriendlief. Dus maar goed zoeken om iets te vinden wat we allebei leuk vinden.

Gelijktijdig zoek ik ook naar timmerpanelen of planken of iets in de die trant. Voor m'n nog te maken wandmeubel is veel van dat soort materiaal nodig en ik heb eigenlijk geen zin om alsnog een berg geld uit te geven voor zoiets, als ik het misschien ook 2ehands kan vinden.
Gewoon grotendeels via marktplaats. Van al dat onnatuurlijk bukken heb ik last van m'n rug (echt spierpijn, moet dus meer sporten merk ik maar weer) en vanmorgen besloot m'n schouder een beetje 'vast' te gaan zitten. Niet erg als ik m'n arm ondersteun. Dan kan ik nog prima typen (voor alweer een verslag). Maar een kopje thee optillen gaat straks pas weer. Als ik m'n schouder weer helemaal kan ontspannen (lekker zalfje erop, helpt meestal prima) Gelukkig weet ik waar het vandaan komt.

Ik ging ook m'n kasboek weer bijhouden. Sinds gisteren is dat ingegaan. En het gaat prima, want ik heb niks uitgegeven. Ook vandaag staat er niks in de planning. En eigenlijk de hele week niet. Dus denk ik er over na om dan maar voor Kleine Vent te gaan kijken om een paar sneeuwlaarzen aan te schaffen. Nu ze er nog zijn. Die passen binnen budget. Met nog een restje over.
De teller vandaag staat nog steeds op €37,50.

1 opmerking:

  1. Super dat de vloer erin zit, daar kun je trots op zijn! Wat zal dat genieten zijn. Ook mooi dat je nog niets hebt uitgegeven. Hopen dat het deze week net zo goed gaat.

    BeantwoordenVerwijderen