vrijdag 18 november 2011

elke dag een stukje

Omdat het nu eindelijk langzaamaan een beetje gaat lukken om dingen gedaan te krijgen, stopte ik vanmorgen ook weer vol met allerlei plannen. Het lukt namelijk de afgelopen dagen. Elke dag een stukje verder de goede kant op.
Vandaag op de planning:
- wasgoed opruimen
- stukje werken
- 1 doos inpakken
- foto van fiets maken waar Kleine Vent uitgegroeid is en die te koop zetten
- de salontafel opruimen voordattie echt overgenomen word door het speelgoed
- eettafel opruimen voordattie echt overgenomen word door al mijn rommel
- Was in de droger gooien, omdat we anders geen schone sokken meer hebben.

En dat gaat me lukken ook, voor 11 uur denk ik nog wel ook. Het zijn allemaal kleine dingen, die dan eigenlijk gewoon blijven liggen, omdat ik weer aan iets groots bezig ben.

Vanmorgen op de fiets bedacht ik ook een toepasselijke naam voor m'n theeproject blog. Het gaat "De Theemuts" heten. In de winter kun je me uittekenen met een goede muts op. Zeker de helft van het jaar als het tegenzit, draag ik een muts als ik buiten ben. Zeker als ik moet fietsen.
Ik krijg regelmatig naar mijn hoofd dat ik een theemuts ben (van je vrienden moet je het hebben natuurlijk) Ik vind het eigenlijk wel grappig. En het past bij me, een beetje gekke naam.
Dus ik ga bezig om 'De Theemuts" blog op orde te krijgen.
Overigens gisteren een heerlijke thee gekregen bij Kleine Vent op school. We kregen verse laurierthee. Ik vond het echt lekker (Kleine Vent ook gelukkig) en bij het opzoeken hoe te maken, vond ik dat het echt belachelijk gezond is ook nog. Ik ga denk ik maar eens op zoek naar een plantje.....

2 opmerkingen:

  1. Laurierthee!!!
    Nog nooit van gehoord!! Ik ga google ook eens lastig vallen..

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ben benieuwd hoe je dat theemutsenblog vorm gaat geven. Kan me er nog niet veel bij voorstellen, wordt het een soort vergelijkend thee-onderzoek? Wel een heel grappig idee.

    BeantwoordenVerwijderen