woensdag 30 november 2011

Het komt echt wel goed...

Uiteindelijk blijk ik toch best een lieve roostermeneer te hebben bij het nieuwe werk.
Hij zou voor me uitzoeken waarom het verkeerd doorgegeven was en hoe het nu precies in elkaar zit. Voorlopig dus de woensdagen niet werken, totdat hij weet hoe het zit. Nu zit ik alleen nog met de vrijdagen bedacht ik ook. Net even niet zo handig van mezelf. Maar dat is mijn foutje. Zolang ik deze wijk blijf behouden (is ook nog niet zeker) gaat het me waarschijnlijk binnen een week of 2 prima lukken binnen 2 uur, zodat het op vrijdag geen echt probleem meer is. Het enige wat ik van gisteren over gehouden heb is spierpijn in m'n linkerarm. Ik til normaal altijd met rechts, maar dat is nu niet handig. Gelijk goeie oefeningen om de spierverdeling wat beter te hebben.
Morgen weer werken.

Straks ga ik eerst een rondje rennen door de stad. Behangplaksel en verf moet ik vinden. Gelukkig wel bij 1 winkel, dat scheelt een berg. Maar toch. Die ligt redelijk uit de loop van het centrum en voor ik er ben, is het wel al 15 min verder. Dan even op verjaardag om om kwart over 12 weer bij zoonlief op school te staan om hem op te halen. Het gaat best lukken hoor. Alleen is het soms even organiseren.

1 opmerking:

  1. Gelukkig, zo zie je maar: soms kun je het in je hoofd ook groter maken dan het is ;-) Succes met je rondje, hoewel dat er nu waarschijnlijk al op zit!

    BeantwoordenVerwijderen