zondag 4 december 2011

Update budget

Afgelopen week had ik het niet echt over mijn budget van €37,50 elke week. Door alle chaos en hectiek heb ik nauwelijks geld uitgegeven. Ook de €20 voor de sneeuwlaarzen voor Kleine Vent liggen er nog. Ik heb ze nog niet opgehaald. Maandag moet dat dan maar. Deze week kwam ik netjes uit op €0. De laatste €5 is uitgegeven aan lekkere bonbons voor de oppas oma van Kleine Vent. Zoiets doen we soms.

Maar vandaag een nieuwe week en een nieuw budget. Dus weer €37,50 in m'n portemonnee. En eigenlijk heb ik geen idee waar ik het aan zou moeten uitgeven deze week. Er is niks bijzonders. Een verjaarscadeautje ligt er al, dus die hoef ik niet te halen. En ik heb nog genoeg te doen deze week om geen tijd over te hebben. Het enige wat er wel inzit is een rondje kringlopen hier in de buurt. Kijken of ze mijn bank nog hebben en of ik anders iets anders en een salontafel kan vinden.
Vandaag gaan we de meubels in elkaar zetten en de stoelen verhuizen. Komende week er weer een nachtje slapen. Dan kunnen we tenminste een beetje fatsoenlijk zitten aan tafel om te eten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten