vrijdag 13 januari 2012

De laatste tijd valt me enorm op: de bezoekersaantallen op m'n blog zijn echt goed gestegen. Van zo rond de 60 gemiddeld een jaar geleden naar gemiddeld 200 nu. Dat is best gaaf om te zien.

Maar daar ging ik niet over tikken vandaag. Niet uitgebreid in ieder geval.
Eigenlijk heb ik vandaag weinig te tikken, maar ik moet even ergens m'n ei kwijt. Dat is het lastige als thuisblijf/thuiswerk/thuisstudeer mamma. Alle bekenden zitten nu op school of zijn aan het werk.
Ik heb nog een verslag af te maken en 2 opdrachten uit te tikken, maar ik ben moe en niet echt lekker (Kleine Vent had weer eens bedacht dat het leuk was om midden in de nacht te gaan spoken ofzo) Omdat ik een enorme meevaller had met 2 opdrachten, kan dat gelukkig ook. Die had ik pas in de planning voor volgende week en ik heb ze al uitgeschreven. Straks ga ik lui op de bank met een kopje thee (en de waterkoker ernaast. Ideaal dattie nu in de kamer staat) mijn uitermate saaie en moeilijk leesbare boek verder lezen, om er straks een samenvatting van te kunnen maken die ik kan leren. Nog 3,5 week tot m'n tentamen. Ik vind dat het in 1 keer moet lukken. Hopelijk krijg ik er nog een minimodule tussendoor gepropt (echt voor 3 studiepunten (is eigenlijk zo'n 85 uur, maar kan dat echt dromen inmiddels, dus best in 1 of 2 dagen goed te doen)

En hoewel het pas 13 januari is (vrijdag de 13e...) zijn een aantal van mijn doelen al een beetje bijgesteld. Maar dat geeft niet. Want ik heb nog altijd 52 leuke doelen, waar ik hard voor ga werken.

2 opmerkingen:

  1. Succes! En bijstellen is op zich niet erg, ik denk dat je moet kijken naar het algemeen; doe je uiteindelijk meer dan je zonder doelen zou doen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Misschien nog een tip : Ik kook het water en doe het daarna in een thermoskan. Hoef ik maar 1x water te koken. Ik vergat het namelijk altijd dat ik het water al had gekookt... :)

    BeantwoordenVerwijderen