maandag 2 januari 2012

Goed beginnen

Omdat een goed begin het halve werk schijn te zijn, hebben we gisteren zelfgemaakte frietjes met zelfgemaakt chocolade ijs gegeten. Kleine Vent was bij pappa, ook frietjes eten. Dus lekker rustig was het zeker.
En omdat de stroom ineens uitviel gisteren, moest ik verplicht extra genieten van het kopje thee wat ik net gezet had.
Om ook het jaar financieel goed te beginnen, maakte ik net een klein weekmenuutje tot donderdag. Ik heb al voor 3 dagen groente in huis en voor 3 dagen vlees. Alleen gisteren zijn alle aardappelen opgegaan. Die moet ik vandaag dan alsnog wel even halen. Evenals vers brood.
Eind van de week ga ik een poging wagen om zelf een brood te maken, wat iemand anders dan ikzelf lekker vind. Dan heb ik namelijk een hele dag voor mezelf. En dus tijd genoeg om zelf dingen te maken.
Mocht het niet lukken, gaat er niemand over zeuren (perfectionist nog altijd he)

En ook met dat goede begin: vandaag moet ik van mezelf een stukje boek lezen voor school. Deze week zal het niet hard gaan, vanwege nog vakantie (wat dus best lekker is). Volgende week zal het wat sneller gaan.

Om dit jaar ook wat beter voor mezelf te zorgen, ga ik vrijdag ook gewoon doen wat ik graag wil. Ik ga proberen een brood te bakken. Ik ga even een mailtje versturen om een afspraak te maken voor mezelf bij schoonheidsspecialiste. Ik ga ook het leuke kalenderboekje uit de flow maken (dat is echt 1 van mijn weinige zwakheden als het gaat om tijdschriften) En wat ik verder ga doen? Ik heb nog geen idee. Dat zie ik dan wel weer. Misschien komen ze de wasmachine wel brengen. Zou leuk zijn als ze dat eerder konden doen, zodat ik echt een vrije dag heb. Maar dat weten ze zelf nog niet eens, dus ik ook niet. We gaan het wel zien.

Ik ga komende week ook een blogje tikken over MIJN 52 doelen in 2012. Ik zie ze op heel veel plaatsen voorbij komen. Ik vind een doel altijd beter dan een voornemen. Een voornemen klinkt zo vrijblijvend, een doel is iets wat je moet bereiken.

2 opmerkingen: