woensdag 29 februari 2012

Geld verdienen.....

Omdat ik eigenlijk heel graag erg veel wil studeren de komende tijd, maar er ook geld moet binnen komen, ben ik voor de grap maar weer eens op zoek naar wat werkzaamheden.
Ik heb ondertussen een project lopen, wat op lange termijn geld gaat opleveren (maar me nu niks kost) Maar voor binnen nu en volgende maand wil ik ook wel eens wat doen.
Dus vanmorgen even een rondje over het net gedaan. Ik schreef teksten voor verschillende websites. Helaas is dat qua geldverdienen nu geen echte optie meer, omdat deze websites werken met google adsense. Waar ze me afgelopen jaar ineens uit knikkerde omdat ik oneigenlijk gebruik gemaakt zou hebben van mijn account. Dus jammer, maar helaas.
Nu kwam ik een aantal andere websites tegen, die me wel interessant lijken. Waaronder Amazon. Daar zou je dan allerlei taakjes kunnen doen, tegen betaling. Het enige wat me tegenstaat: enige vorm van uitbetaling buiten amerika of india is als een gift certificate voor Amazon. En hoewel ze er geweldige boeken en zo hebben, is dat niet helemaal wat ik zocht. Misschien later nog eens.
Een soortgelijke site vond ik ook. Maar dan met uitbetaling via Paypal. Ideaal, want dat kan ik kosteloos overzetten naar mijn bankrekening. Maar tegenwoordig ook bij veel online winkels in nederland gewoon mee betalen. De website heb ik dus even bewaard.
En natuurlijk kwamen de eindeloze enquetes weer voorbij. Ik denk er nog over na of ik dat wil.

Ondertussen heb ik ook eindelijk een afspraak gemaakt voor de rommelmarkten, om daar dus ook wat bij te verdienen. We hebben genoeg spullen voor wel 3 kramen denk ik zo. Doen we niet. Elke keer maar 1 kraam tegelijk. Maar het levert vaak wel een leuk extraatje op. Ook ben ik achter de schermen langzaamaan bezig met het vernieuwen van de website van Het Schaap. Hopelijk lukt het me om alles voor de zomer helemaal in orde en klaar te hebben, zoals ik het in mijn hoofd heb.

1 opmerking: