dinsdag 14 februari 2012

meer erin, minder eruit.

Onder het mom van "er moet minder uit en vooral meer in!" vroeg ik in december al 2 uitbetaling bij 2 kliksites aan. Door wat moeilijkheden (en natuurlijk de feestdagen) komen deze in maart pas. Nu vroeg ik net bij mijn Euroclix ook een uitbetaling aan. Het gaat enorm langzaam (mede door mezelf overigens) en dus nu ik net de grens van 2000 aantikte, vroeg ik gewoon de uitbetaling van €25 aan.
Dat zou in maart een bedrag van €46,85 opleveren als extra.
Daarnaast verstuurde ik net een e-mail naar de organisator van de rommelmarkt in de buurt. Hopelijk hebben we gedurende 5 maanden elke maand een plekje. Spullen heb ik namelijk ruim genoeg. En het wordt alleen maar meer bij elke ronde dat ik opruim.
Dat zou van april tot augustus elke maand een klein extraatje op moeten leveren. Ik heb nog wat grotere dingen, die ik niet meeneem naar een rommelmarkt (mijn kleine tv bijvoorbeeld. Daar krijg ik gewoon te weinig voor op zo'n markt) Dat soort dingen moeten echt op marktplaats komen. Dat moet ook iets extra's opleveren.

En om nu echt een fatsoenlijk grip te krijgen op die stomme boodschappen, moet ik mezelf duidelijke regels gaan stellen. En goede afspraken maken denk ik. Niet alleen met mezelf. Nu kan ik allerlei gekke dingen echt wel opvangen. Maar dat is ook eindig. Dus moeten we ff heel duidelijk gaan regelen hoe alles gedaan gaat worden. En ik moet de grootste afspraken maken met mezelf.
Want ik weet hoe het beter kan en ook dat ik het kan. Alleen zit er nog altijd een beestje, waardoor het lang niet altijd lukt.

2 opmerkingen:

  1. Bij mij werkt gewoon blijven proberen. De boodschappen schrijf ik nu op, dat werkt echt goed. Waar ik niet echt een afspraak over heb, maar wat ik wel 'gewoon' probeer, is minder de auto gebruiken. Ook dit heeft weer 'bijvoordelen', want hierdoor kom ik ook minder snel in de winkel en word ik creatiever met wat ik heb.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heerlijk toch dat soort extraatjes! MP vindt ik ook niet altijd zaligmakend, mensen die toch niet op komen dagen....... Je zou ook een soort bordje kunnen maken waar je op schrijft dat je tegen redelijke overname ook nog een TV'tje thuis hebt staan en dat bij je kraam neer kunnen zetten, Wie weet......

    BeantwoordenVerwijderen