zondag 18 maart 2012

Even beetje uitleg over dat bezwaarschrift van mij bij de belastingdienst. Ik diende heel netjes mijn bezwaar op tijd in. Heel erg op tijd. Binnen 5 dagen had ik het bezwaar al terug gestuurd.
Een mooie ontvangstbevestiging was het resultaat. Nu moest ik dan een week of 8 wachten op het besluit. Maar net voor die tijd om was, kreeg ik een brief dat het bezwaartermijn verlopen was en dat er niet betaald was. Het bleek dat de belastingdienst mijn brief had ingedeeld bij het verkeerde jaar. Toen ik daarvoor belde, zou de mevrouw die ik aan de lijn had, het voor me regelen dat het op de goede plek zou komen. Nu bleek ze dat wel gedaan te hebben, maar nu stond er dus voor 2 jaar een bezwaar. Wat dus ook niet klopte. Uiteindelijk staat er nu 1 bezwaar bij het goede jaar. En ik blijf regelmatig bellen, om te kijken dat het nu wel goed gaat.

Maar verder gaat het best lekker. M'n verkoudheid is nog altijd niet weg, maar het lijkt wel elke dag een beetje minder te worden. Vandaag is het ook nog eens heerlijk weer. We gaan lekker auto wassen vandaag. Ik heb 1,5 week de auto van mijn moeder kunnen lenen en ik moet hem maandagochtend weer terugbrengen. Wel zo netjes om dat een beetje fatsoenlijk te doen. En hoe leuk ik de vogeltjes hier in de bomen ook vind, het is minder dat ze besluiten dat de auto's een prachtig doelwit zijn om een beetje op te lopen poepen. Dus moet ik dag even goed schoonsoppen.

En stiekem hoop ik dat allerlei kleine maatregelen geholpen hebben om het energieverbruik wat naar beneden te brengen. Hoe mooier het weer wordt, hoe minder de tv en laptop hier aanstaat. Dat scheelt enorm. Het niet gebruiken van een droger is vaak ook een tip, maar we hebben hier geen droger (heel bewust ook) De wasmachine gaat al alleen aan als hij vol is en bij de afwasmachine is het niet anders. Maar ik blijf m'n best doen om alles zoveel mogelijk te beperken. Elke dag is er weer eentje.

2 opmerkingen:

  1. Toch bewonder ik het hoe je dingen allemaal oppakt. Had ik je al gefeliciteerd met je zwangerschap? Proficiat!
    Houd ons op de hoogte!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hopen dat je nu straks dan wel een sluitend antwoord krijgt waar je wat mee kunt! En beterschap, met verkoudheid zou ik me buiten even goed aankleden, zeker nu er griep heerst, want met een mindere weerstand heb je zo wat te pakken. En geloof me: na een dikke week griep (die nog niet over is) kan ik je vertellen dat dat geen pretje is!

    BeantwoordenVerwijderen