dinsdag 27 maart 2012

mail klikken

In een poging al mijn klikprogrammaatjes weer eens een beetje bijgeklikt te krijgen, klikte ik zo'n 50 mailtjes door van 2 websites (ik laat de mails op de website en niet in mijn inbox komen)
Morgen doe ik weer een stuk. En hoewel het maar minibeetjes geld oplevert, zijn het toch steeds leuke extraatjes.
Als ik eind deze week de laatst lopende uitbetaling binnen heb, is er al €68,70 op mijn rekening gestort dit jaar. Geen slechte score voor pas maart. Ik weet dat het geen gigabedrag is wat er nu nog bijkomt, maar toch. Het staat wel leuk. Op korte termijn heb ik nog 1 site, waar ik kan laten uitbetalen. De andere moet ik nog een tijdje doorklikken en zal het wel pas na de zomer weer zijn dat ik vind dat er genoeg staat om te laten uitbetalen. Geeft niks. Als ik het namelijk netjes bijhoudt, is het elke dag een minuut of 10 (ik klik dus bij 8 sites) en dan loopt het heel langzaam op. Dankzij de enkele referal die ik heb gaat het soms iets harder.
Het is namelijk niet iets waar je snel rijk van wordt. Maar het helpt wel. Elke dag tussen de 2 en 10 minuten leverde me de afgelopen 2 jaar bijna €200 op. Ik sprokkel hier en daar af en toe een referal erbij en zo langzamerhand gaat het steeds een beetje sneller.
De reclames die voorbij komen bij deze programma's zie ik zelden. Meestal klik ik naast het lezen van blogjes of het surfen op marktplaats. Geen verleiding dus. Hoewel ik zelden iets zou vinden als ik wel zou kijken. Ik ben belachelijk kritisch namelijk.

Ik hoop dit jaar nog zo'n €45 uit te laten betalen. Dan zou ik dit jaar boven de €100 uitkomen. Ik ben langzamerhand ook beetje bij beetje bezig met het promoten van mijn klikprogrammaatjes bij anderen. Ik merk dat veel mensen het toch nog wat eng vinden, omdat het lang niet altijd sites zijn die echt uitbetalen. Gelukkig de meeste wel. Naar het schijnt kun je er echt veel geld mee verdienen als je maar hard genoeg ervoor werkt en zorgt dat andere mensen via jou linkje ook lid worden van de site (en actief klikken natuurlijk) Ik weet mensen die er gemiddeld €100 per maand extra mee verdienen. En ik heb al verhalen gelezen van bedragen tot wel €500 per maand. Maar net als alles: het kost veel tijd in het begin en het gaat nooit helemaal vanzelf. Je moet er voor werken. En ik weet niet of ik wel zin heb om daar veel tijd in te steken.

2 opmerkingen:

  1. Ik zou denken dat het mooi is meegenomen! Hier gaat het ook niet superhard, maar met elke euro ben ik weer blij. Je kunt er toch weer iets mee doen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb een programmaatje lopen op de achtergrond die het klikken voor mij doet. Helemaal geen omkijken meer naar. Misschien iets om wat tijd in te steken om daarna een hoop tijd te besparen :)

    BeantwoordenVerwijderen