dinsdag 17 april 2012

Creatief

Mijn hoofd werkt steeds beter. Wat overigens geen goede zaak lijkt te zijn voor het huishouden hier. De was en afwas wordt netjes gedaan en ik kook elke dag gewoon het eten.
Maar de muur die nog afgemaakt moet worden of de vloer die eigenlijk elke dag geveegd moet worden, blijven dan een beetje achter. Ondertussen heb ik dus wel 3 nieuwe projectjes lopen voor mezelf. Ik ben aan het haken geslagen weer, omdat het zo'n lekker bankhang werkje is. Er is inmiddels een begin van een bloemenketting en een babydeken ontstaan. Ook ben ik bezig om ruim 120 vierkantjes gekleurd vilt in elkaar te rijgen om te kijken of ik genoeg heb en of de verdeling van kleuren klopt. Daarna stik ik ze in elkaar en kan ik er een patroontje van een olifant uitknippen (ik wil graag een Elmer de Olifant op de beebjes kamer straks)  Alles heeft geen echt haast, maar het is zo lekker om weer een beetje te kunnen creatieven.
Maar vandaag doe ik het wasrek aan de kant en ga het laatste stuk muur doen wat ik moet doen, voor de kast er geplaatst kan worden (waar ik overigens nog wel ff een hele stapel pinnetjes voor moet vinden, zodat de boorden erin kunnen. In een doos dus ergens....) Dan kan ik deze week ook nog de muur schilderen en het zeil zo ver opruimen dat ik een klein stukje vloer kan leggen. Het weekend maar eens gebruiken om de kamer zo ver mogelijk leeg te ruimen, zodat ik weer overal bij kan.
Er is nog 1,5 week voor de vakantie en dan wil ik eigenlijk gewoon verder kunnen schilderen en een volgend stuk muur repareren.
Overigens gaat het met het budget voor de kamer wel prima. Dankzij weer teruggevonden cadeaupasjes schafte ik 3 bakken muur reparatie spul aan voor €29,75. De volle prijs had €81,75 geweest. Nu ligt er nog een pasje met een onbekend bedrag erop. Dat is voor de volgende bak. Ik hoop er eigenlijk niet meer nodig te hebben. Dan heb ik 2 muren gerepareerd en er beter uit laten zien.
De verf gaat me niks kosten. Ik heb zelf nog een grote bak lichtblauwe muurverf staan en van mijn ouders krijg ik een pot lekker groen. Ook dingen als kwasten en rollers liggen er nog. Het is niet zo lang geleden dat we alles geverfd hebben en alle spullen zijn toen verdwenen in de het kamertje wat dus nu geschilderd moet worden.

Genoeg getikt, er moet gewerkt worden vandaag!!

1 opmerking:

  1. En zo blijft een mens altijd bezig! Geniet van alle afgewerkte projectjes straks!

    BeantwoordenVerwijderen