maandag 14 mei 2012

Time goes fast...

Het is gewoon alweer maandag!
Verderrie wat gaat dat enorm hard! De tijd vliegt voorbij!
Bij het opnemen van de meterstanden was het toch een beetje teleurstellend. Maar begrijpelijk.
Het elektra verbruik stond weer op 41. Best jammer, want ik wil het omlaag hebben. Begrijpelijk, omdat ik echt alles wat los en vast zit in huis gewassen heb, de afwasmachine zeker 2 keer extra gedraaid heeft, door alles wat ik zelf maakte afgelopen week. Deze week gaan we voor beter. Ik kan echt niet meer wassen namelijk. Ik zou niet weten wat....
Het gasverbruik zat rond de 4. Dat blijft redelijk stabiel zo.

Verder is het vandaag een harde werk dag. Eindelijk begint de energie een beetje terug te komen (en blijven), dus neem ik het er maar van. Ik ga weer bezig met ons extra kamertje. Dat nu echt een af moet. ik word er een beetje vervelend van, hoe het allemaal duurt. Maar voor de zomervakantie is het helemaal klaar vind ik. Op wat leuke versiering en dergelijke na dan.
Omdat ik steeds maar een stuk kan doen (in verband met droogtijd van een dag) ga ik vandaag ook voor een opdracht afmaken, die ik nog heb liggen. Deadline is eind van de week. Als het vandaag al lukt, is er nog ruimte voor verbeteringen indien nodig.
Gelukkig alles met open ramen en misschien (als het allemaal wil meewerken) ook gewoon lekker buiten. Ik heb er weer zin in. Lekker buiten en toch gewoon werken. Op mijn balkonnetje is het straks zo warm dat ik prima in een korte broek en shirt zou kunnen gaan zitten (hoewel me dat een slecht plan lijkt, met in 1 keer zoveel kracht van het zonnetje zonder dat ik eraan gewend ben)

Verder een korte week deze week, omdat Kleine Vent woensdag ook vrij heeft. Vandaag heeft hij een uitje naar de haven in Rotterdam. Vanmorgen om kwart voor 8 bij oma in auto gestapt die hem naar school ging brengen en rond 4 uur ga ik hem weer ophalen. Een lange dag, maar hij had er zo'n zin in.
Maar vanaf woensdag dus lekker vrij. Ik hoop dat het zulk lekker weer blijft, dan valt er veel buiten te spelen.

1 opmerking:

  1. Veel succes! Hier ook een drukke dag, dus even snel door de blogjes bladeren en dan keihard aan het werk!

    BeantwoordenVerwijderen