woensdag 18 juli 2012

een beetje knutselen...

En toen was het ineens alweer woensdag! Het gaat echt enorm hard.
Gelukkig lopen de vorderingen in huis ook redelijk goed door. De deur ligt plat op 2 verfemmers en is aan 1 kant voorzien van een laagje grondverf. Vandaag een tweede laagje.
Ook het opruimen en poetsen gaat best okay. De keuken was vorige week helemaal netjes en het blijft ook best wel zo. Vandaag staat een stuk van de hal op het lijstje (ook voorzien van een laagje stof door het schuren). Elke dag een stukje en het gaat toch best wel sneller dan ik dacht.

Gisterochtend maakte we nog even wat eetbare kunstwerkjes. Viavia kwam ik een tijdje terug hier terecht. En toen dacht ik: dat kunnen wij natuurlijk ook! Chocoladelepels.
Ze werden niet zo enorm kunstig als deze, maar lekker zijn ze wel. Kleine Vent versierde de lepels met witte chocolade (hij houdt niet van een ander soort) en ik deed de lepels met melkchocolade.
Een best snel karweitje met een leuk resultaat.
Overigens is het toch een blog om blij van te worden. Er staan zoveel lekkere dingen op! Waarvan ik zeker wel een paar ga proberen. Teveel lekkere dingen allemaal. Moet toch nog even wachten tot minstens volgende week, deze week moet er gewoon gewerkt en opgeruimd worden. En de cakejes die ik eerder deze week bakte moeten eerst op (ook al duurt dat echt niet tot volgende week, daar waar ze deze keer wel lukte)

4 opmerkingen:

  1. Dat ziet er heerlijk uit!
    Ik weet niet of het verstandig is om op je link te klikken, maar ik ga het toch maar doen :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat ziet er inderdaad heel lekker uit, ook leuk voor verjaardagen, hoewel ik wel denk dat ze dan zó weg zijn!

    BeantwoordenVerwijderen