maandag 23 juli 2012

Volgens mij luisterde er ergens iets van weergeesten ofzo naar me afgelopen donderdag. Het is inmiddels hartstikke lekker weer.
Maar binnen moet er nog gewoon wel gewerkt worden. Dus even een beetje de planning omgooien en steeds smorgens maar werken binnen. Smiddags gewoon lekker naar buiten. Het is te lekker weer om teveel binnen te blijven. Dus vanmiddag Kleine Vent lekker de speeltuin in gooien. Zelf ook van het mooie weer genieten (en even niet vergeten iets met zonnebrand te doen...)
Gelukkig gaat het dus binnen best goed. De keuken blijft wonderbaarlijk netjes en de hal is ook goed gesopt. De deur die geschilderd moet worden, gaat vandaag voor een eerste laagje lakverf (het wordt wel een klusje voor de komende 3 a 4 ochtenden, omdat het steeds moet drogen...) en er staat inmiddels een olifant op de muur, die ook nog ingevuld moet worden. De lampenkap is bijna klaar, enkel een paar bomen/struikjes erop. De gordijnen moeten nog even wachten, tot ik de goede kleur garen gevonden heb (gaat deze week vast lukken)

En het knutselprutsel werk word ook steeds meer en meer een beetje afgerond. Alle half klare projectjes worden langzaamaan allemaal ook gewoon afgemaakt. Dus straks weer tijd en plek voor nieuwe. Idee├źn genoeg namelijk...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten