donderdag 19 juli 2012

Weet iemand waar de zon gebleven is?
Zou de zon soms ook op vakantie zijn?
Gewoon ergens waar er niet zo gezeurd wordt ofzo?
Want hier zie ik hem nauwelijks. Nouja, veel te weinig.
Het schijnt dat de zon hier volgende week weer echt op bezoek gaat komen.
Ik hoop het maar, want het is best vermoeiend, die regen en harde wind.
Maar het komt wel weer goed, het word in september gewoon ineens heel mooi weer ofzo....

Gelukkig gaat het verder best goed. Alles begint eindelijk opgeruimd te lijken en er zijn dingen die eindelijk af zijn. Of bijna af.
Ik kreeg eindelijk de terugstorting van het bedrag van de OV-chip van Kleine Vent, die hij ergens half juni verloor. Ook weer afgehandeld. Nu nog een nieuwe zien te regelen.
Het financiƫle plaatje voor 2013 ziet er toch wat rooskleuriger uit dan ik dacht. Ik had dingen dubbel gerekend. Dat was best dom. En ik heb nog tot januari om allerlei manieren te vinden voor extra inkomen. Op het moment zoek ik niet actief naar extra opdrachten, want het huis wil meer energie. Dat is nodig ook. Tussendoor wel hard werken aan de website van Het Schaap en aan allerlei nieuwe dingen voor erop (intussen zo'n 60 nieuwe kleine items) Het gaat best allemaal in orde komen
Vandaag nog even de kamer van Kleine Vent terugbrengen naar originele staat. Dus alle boeken weer in de kast, het luchtbed terug in de kast en alle was in de machine. Nog even de zijkanten van de deur schilderen en dan ben ik er wel weer klaar mee voor vandaag.
 

1 opmerking:

  1. Hoi,
    wil je mij even helpen? Ik ben pas sinds een paar maanden in jouw blog 'gevallen' en ik tast echt volledig in het duister wat je bedoelt met je website over 'het paarse schaap'... een website met allemaal leuke gemaakte dingetjes die te koop zijn? Ik kan niets vinden over een paars schaap, behalve jouw blog dan en een kinderdagopvang in de Lier... is de site nog op te zetten of....? (of kijk ik echt volledig met mijn neus?!)

    BeantwoordenVerwijderen