woensdag 29 augustus 2012

Een beetje knutselen....

Nouja. De geisermeneer had netjes een briefje in de bus gestopt, dat hij geweest was, maar er niemand thuis was.
Maar helaas, wat zag ik daar: op het briefje stond dat hij om 8:00 niemand aantrof. Behalve het feit dat ik gewoon thuis was, zouden ze pas vanaf half 9 komen. Beetje jammer. Voor mij is het niet zo erg, het is niet zo dat ik verder enorm druk ben of zo. Niet buitenshuis dan op het moment. 
Ik ben in huis vooral een beetje aan het knutselen en opruimen. Vermaak me prima.
Want dat beebje, dat mag er nu best wel eens komen. Alles is in principe klaar (daargelaten dat de deur nog niet dicht kan, zelfs niet na veel geklier met de scharnieren) en mijn lijf is het een beetje beu geloof ik. Vooral nogal moe steeds, omdat ik niet echt goed kan slapen.
Dus vooral niet te druk doen met alles. Overleef het prima.

Vanmiddag alvast de traktatie dingen voor Kleine Vent in elkaar geknutseld, voor als het beebje er straks is. Ik kwam op het idee via Leuke Lintjes . Nu alleen nog even op zoek voor iets om erin te stoppen, zodat ik ze af kan maken. Ideale ervan: Ik kan nu alles helemaal voorbereiden, zodat het er gewoon staat. Hoef ik me daar niet druk over te maken. Overigens is Leuke Lintjes echt een bezoekje waard, er staan echt heel veel leuke dingen op. Als je ooit een leuk idee moet hebben om iets creatief in te pakken, kun je er prima terecht. Daarnaast is het mooiste: als je iets ziet wat je helemaal geweldig vind en graag ook zou willen: Ze heeft namelijk ook gewoon een webshop met een heleboel leuke lintjes, zakjes, stickers en nog veel meer.

1 opmerking:

  1. Ohh, wat een leuke tip zeg, daar ga ik nog 's lekker rondsnuffelen. De laatste lootjes wegen het zwaarst hè, hou vol je krijgt er iets heeeel moois voor terug ;-)

    BeantwoordenVerwijderen