maandag 10 september 2012

De reactie van Zena op min vorige berichtje was een handige.
Maar juist omdat ik geen idee heb welke maat er na ons beebje voor me is, ga ik geen bakken geld uitgeven. En voor €1,25 voor een broek kan ik me niet echt een buil vallen. Nu hangt er tenminste iets in de kast (en gelukkig wel verstelbaar)
Wel besloot ik afgelopen weekend dat ik na het beebje maar eens mijn kast echt leeg ga halen en een heleboel ga weg doen. Er ligt volgens mij teveel in wat ik niet draag.
Verder is het ook eens tijd om een berg telefoontjes te plegen morgen. Er zijn nog wat dingen die geregeld moeten worden. Het kan maar gedaan zijn.

En budget technisch doe ik het beter dan ik dacht. Augustus was maar een klein beetje over budget en op het moment lukt het me ook nog wel prima. Het nieuwe nijntje in huis moet straks ook nog een keer naar de dierenarts, waarbij ik heel erg makkelijk de kosten hiervoor kon terugvinden op de website van de kliniek. Dus dat valt ook al te plannen. Het viel me overigens erg mee.
Het energieverbruik van afgelopen week verbaasde me best wel. Ik kwam uit op 38. En dat met 5 keer gebruiken van de afwasmachine en het extra laten draaien van de wasmachine. Ergens toch iets goed gegaan. Geen idee waar, maar ik vind het prima.

Tussendoor heb ik ook nog wel 100 leuke dingen gevonden online, ben ik bezig met een opdracht voor school (heb even een doel gesteld voor mezelf daar, anders wordt het niks) en ben ik langzaamaan een beetje bezig met de Swap van Dreamstuff. Nog tot 15 september kun je je opgeven voor haar leuke herfst handmade Swap.

2 opmerkingen:

  1. Fijn dat het zo goed gaat met je budget. Hoe ver ben je eigenlijk in je zwangerschap? Gaat alles nog voorspoedig?
    groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Haai zus! Zeg, ik snap dat het je sport is hoor, dat budgetteren, maareuhm... Misschien kun je wat dingen van mij gebruiken? Heb nog een jurk hangen van Desigual die ik dus niet pas. Nooit gedragen, label er nog aan. Dus. Al verkoop je m, ben jij toch beter in dan ik. Scheelt allicht.
    Heb nu wel een leuk idee voor een cadeautje voor je :)

    BeantwoordenVerwijderen