maandag 15 oktober 2012

een van vanalles blogje....

Het is al best een tijd geleden. Het is ook allemaal een beetje wennen nog. Het kaboutertje verkiest de woonkamer boven bed overdag (gelukkig snachts niet, waarschijnlijk te saai dan) Maar zolang ze gewoon netjes gaat slapen is het prima. Gewoon blijven proberen met dat bed.

Ik kreeg dus een heel mooi pakje via de swap. Nu kan ik wel weer opnieuw het wiel uitvinden, maar de verzender heeft er een mooi blogje over gemaakt. Overigens is het blogje verder ook zeker de moeite waard, er staat leuke dingen op. Mijn eigen pakje is helaas wat te laat op de post gegaan. Maar het komt er aan. Niet helemaal op de 15e aanwezig, maar ietsje later.

Zelf ook lekker ge-creatief-t. Vorige week was Kleine Vent nogal erg moe (moet je ook niet steeds om half 6 je bed uitkomen en pas laat slapen natuurlijk) en hij maakte zich ergens heel druk om. Met als resultaat: een misselijk jongetje. Dus op woensdag halverwege de ochtend opgehaald van school. Thuis was er niet zoveel meer aan de hand. Dus moesten we wel een bezigheid hebben.
Met een frisdrankfles, plakband, roze papier, 2 wcrolletjes en een schaar maakten we een spaarvarkentje. Gelijk in gebruik genomen want mijn kleingeldpotje zat bijna helemaal vol. Dus dat is alvast in het spaarvarkentje verdwenen.
'Smiddags was een boekenbeurs op de oude school van Kleine Vent. Dus kaboutertje ingepakt, zelf jassen aan en even kijken. Kleine Vent kocht een hele stapel strips en een paar erg leuke boeken. Zelf kocht ik 2 kookboeken, een Guus Kuijer boek en een patronenboek waar ik al een tijdje naar zocht. De totale schade was ook wel €15. De handige opvouwtas die ik kreeg via de swap bleek gelijk al enorm handig. 

Er is in blogland een ding over het uitlaten van de verwarming. Ik wilde afgelopen week de kachel al wel even aanzetten. Even de kou eruit. Vooral op de kamer van het kaboutertje is het soms al best koud. Maar toen ik de moederhaard aanzette, rook ik vrij snel een gaslucht. Dus gelijk de moederhaard weer uit en zo maar de loodgieter bellen. Die overigens vorige week al kwam om de haard schoon te maken. Komt vast ook wel weer goed. Maar de kachel is dus nog niet echt aan geweest. En gelukkig schijnt de zon al weer een paar dagen goed naar binnen, waardoor het verder ook niet nodig is.

Bij het boodschappen doen kwam ik de nieuwe Molly Makes tegen. Maar dan helemaal in het nederlands (op 1 bijschriftje na, wat ik dan wel weer grappig vond). Nu heb ik geen moeite met engels, maar ik vond het wel erg leuk om te zien dat het nu in het nederlands is.
Bij het zien van al die leuke huizen en prachtige kamers, word ik er een beetje jaloers van. Dat zou ik ook wel willen. Maar dat is nog even ver weg. En gelukkig zit ik er ook niet zo heel erg mee. Nu heb ik toch nauwelijks tijd om dingen te maken. Maar zeker de moeite waard om even in te kijken.

3 opmerkingen:

  1. Dan ben je al met al toch weer mooi bezig geweest, lekker!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Nou, ik ben ook even weg geweest! Gefeliciteerd met jullie kleine meisje! Fijn dat alles alweer zo goed gaat!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hey, alsnog van harte met je dochter!! Dochters zijn zo leuk!

    BeantwoordenVerwijderen