woensdag 21 november 2012

woensdag.....

De tijd gaat echt snel. Voor je het doorhebt iser al weer een week voorbij.
En behalve een wisselvallig kaboutertje ( ze sliep gisteren echt een in de dag, tot een uur of 5 vrijwel alleen geslapen) gaat het best okay. Dingen maken gaat echt uiterst traag, maar we gaan vooruit.
Wat enorm helpt is dat ik me echt niet druk hoef te maken over avondeten. Zaterdag had ik een middag vrij en kookte voor de hele week. Er staan nog wel dingen die ik zo kan klaarmaken, maar ik moet niet. Dus met een erg lastig kaboutertje kunnen we toch gewoon eten. En wat deze week niet nodig is, blijft gewoon netjes in de vriezer.

Met dat kaboutertje dat hard groeit, ligt er al een berg kleren die te klein zijn geworden. Hopelijk binnenkort uitzoeken en beetje marktplaatsen. Niet alles gaat weg, maar toch.

Laatst zag ik ook een ruilpagina opduiken bij blogs. Dat is best een leuk idee. Misschien dat ik iets daarmee ga doen. We gaan het zien.

2 opmerkingen:

  1. Als ons kleintje wat wisselvallig is doe ik haar gewoon in de doek, ideaal om zelf ook nog wat dingen te kunnen doen, zoals eten voorbereiden, aardappels schillen of groenten snijden. Qua groei gaat het hier ook al zo hard.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hier ook een klein kaboutertje in de peuterpuberteit.
    Soms zo vermoeiend.

    Ps.Dit is mijn nieuwe blog,dus als je me weer wil volgen ;-)

    BeantwoordenVerwijderen