vrijdag 1 maart 2013

Wachten op de zon.

Het blijft wachten. Wachten op lente en het mooie weer. Op mooie kleurige bloemen in het plantsoen hiervoor. En op m'n plantjes. Want eindelijk heb ik de eerste plantjes in bakjes staan. Allemaal opnieuw gebruikt. Best grappig om te zien nu. Een tafeltje vol met allerlei grappige bakjes. Wel handig even een labeltje erop, anders weet ik het niet meer straks.  Maar het blijft wachten op de warmte en op de zon.

Maar ik kan nog wel even wachten. Ik heb best een goede week. Kaboutertje is weer langzaam aan terug naar normaal aan het gaan, na 2 tandjes. Slapen gaat voornamelijk prima en ze eet ineens ook meer dan daarvoor.
De lijst met al het eten is dus eindelijk af. Hierdoor heb ik ook al een lijstje met avondeten voor komende week af, waarvoor er niks meer gehaald hoeft te worden.
Het eerste pakje is net binnen (meer eten is ook grotere flessen natuurlijk) En hopelijk binnenkort nog eentje. Een bijzondere dit keer, maar daarover later meer.
De hoeveelheid was is niet eens meer genoeg voor 1 volle trommel. Ik heb een hele berg weggewassen en gedroogd deze week. En gelijk maar opgeborgen.
Ik heb de tafels weer redelijk terug gevonden. Onder de was onder andere.
En het sparen ging echt enorm hard dit keer. De teller hiernaast geeft inmiddels al 65% aan. Maar de spaar rek is er voor deze maand best uit. Het hangt nu af van de boodschappen. Ik ga het gewoon proberen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten