maandag 18 maart 2013

we blijven bezig...

Denk je eindelijk een beetje ritme er in te hebben, na het hele tandengedoe en te weinig vieze luiers maken. Een beetje rust daarbij. Maar toen dacht ons Kaboutertje: He, die tanden zijn handig, ik doe er nog wat bij.  (en dan eigenlijk gewoon niet de 2 voortanden boven, maar volgens mij eerst wat hoektand iets) En omdat dat gewoon nog niet genoeg is, besloot ze gisteren maar haar vinger tegen de haard aan te botsen (die op dat moment net WEL aanstond) en dus met een mooi blaartje op d'r vinger uit bed te komen. Het blaartje is al weg. (weten we ook weer dat ik haar daar echt niet meer zo kan laten spelen. Ze wordt echt te actief daarvoor)
Gelukkig niet heel erg allemaal hoor. Gelukkig blijft het ritme wat er een beetje weer was redelijk intact (al dan niet omdat ik dat gewoon stug aan hou). Ook valt het huilen enorm mee (daar is ze namelijk gewoon niet van) Het is meer regelmatig lekker hard mopperen.
En met het weer beter eten, komt ze weer hard aan en het slapen gaat weer beter. Nu nog genoeg zien te eten (of spek kweken) om de nachten echt goed te slapen. De honger is nu nog te groot om dat te doen om zonder wakker te worden. Maar ook dat komt wel weer goed.

Ondertussen kwakte ik wat spullen op marktplaats. Wat ik prompt ook deels verkocht. Dus weer €15 op mijn 'thermometer' erbij. En ruimte, want behalve een mini boekje, gingen er ook 4 t-shirts en een trui richting een andere eigenaar.
Ik moet echt eens mijn eigen kleding uitzoeken. Er kan waarschijnlijk een hele grote berg weg. Ik heb veel te veel, vind ik. En dan vooral veel te veel wat ik niet draag. Eens kijken of ik nog wat extra centen kan binnenslepen. Toch weer mooi voor de spaartegoeden.

1 opmerking:

  1. Verkopen is inderdaad mooi voor de spaartegoeden! Hier ligt het weer een beetje stil, maar door de drukte ben ik er ook minder mee bezig. Maar weer eens naar kijken, zulke berichten motiveren wel :)

    BeantwoordenVerwijderen