zondag 12 mei 2013

En toen was het ineens al weer bijna 2 weken geleden. Het gaat echt te hard hier. Ik ben druk met allerlei andere dingen. Ik lees blogjes, maar maak ze zelf eigenlijk niet. Weinig te zeggen ook.
Maar ik bakte de afgelopen 2 weken 3 keer een amandelmeel brood. 1 was eigenlijk te nattig en niet geheel gaar (wel lekker), 1 was eigenlijk te gaar en te droog (belandde in de bak) en de laatste lijkt meer op cake, maar smaakt goed, is niet te droog en gaar. Dus die mag in stukjes in de vriezer (op de stukjes na die ik opeet) Met bananen en dadels vind ik het echt lekker. Heel zoet, maar dus zonder suiker erbij. Ook de amandelmeel pannenkoekjes zijn prima bevallen en Kleine Vent vind ze lekker met jam. Dus met een laagje jam ertussen in een bakje mee naar school maandag denk ik. Hij zit na 4 pannenkoekjes echt meer dan vol. En het vult ook voor langer, dus eigenlijk is het ideaal voer. Iedereen blij in dit geval. En het vraagt om meer dingen te bakken in die richting.
Ideale situatie: Bij een bepaalde 'natuur' winkelketen is het amandelmeel in de aanbieding. Dus extra voordelig bakken. Hoewel ik niet volledig amandelmeel gebruik, maar een stukje steeds vervang door volkorenmeel. Scheelt toch net weer iets in de kosten en werkt tot op heden ook gewoon prima.

De test met wasbare luiers is nog niet geheel onderweg. Kaboutertje heeft prachtige 'ik krijg weer tandjes' luiers en zonder inleggers leek me dat gewoon een slecht idee. Wel gewassen inmiddels en ook wel eventjes aan gehad. Kaboutertje heeft er duidelijk geen bezwaar tegen. Alleen even zorgen dat ze zo goed mogelijk passen. Ik wil ze straks 2 weken lang testen. Dan zijn er voor mij alle bugs wel uit en dan is duidelijk genoeg of het werkt met deze luiers of dat ik iets anders moet proberen. Voor de kosten hoef ik het niet te laten. Werken ze niet bij mijn Kaboutertje, dan gaan ze gewoon op marktplaats. Na 2 weken heb ik ook de verzendkosten er wel uit met 1 luier per dag (er liggen er hier maar 3, dus dat is voorlopig het plan) Dat mini kleine beetje extra was, dat merk ik niet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten