zondag 16 juni 2013

bijna zomer

De tijd gaat echt belachelijk snel. Nog maar 2 weekjes en dan begint hier al de zomervakantie (herinnert me eraan: ik moet nog even wat dingen organiseren voor Kleine Vent voor zijn eerste week)
En voor de grap: ik heb dit jaar echt zin in de vakantie. Bijna 6 weken lang geen heen en weer geren en gevlieg, maar alles in een langzamer tempo. Lekker 2 weekjes op vakantie (waar ik ook nog vanalles voor moet regelen, maar dat gaat de goede kant op) Hopelijk lekker weer hier zo, zodat we lekker naar strand kunnen. Of de speeltuin. Kleine Vent vindt dat prima en inmiddels is ons Kaboutertje ook wel oud genoeg om lekker te spelen. De zandbak en de schommel vindt ze prachtig.
Alleen is er nog best wel wat te doen in die 2 weken. Maar het gaat goedkomen. Na vandaag loop ik niet meer achter met de was of de afwas (waar die afwasberg vandaan komt, in 3 dagen. Geen idee, maar ik werk het straks gewoon weg) Hoewel de enorm afgevende kleren van afgelopen vrijdag wel echt apart moeten (deden hier mee aan een versie van de color run. Echt een feestje)

Overigens is het experimentje met de wasbare luiers half om half geslaagd. Het wassen gaat gewoon makkelijk en snel. Maar het gebruik is wat lastiger. Er moet een dubbele inlegger in, zodat het niet na een half uur al doorlekt(sinds kort echt een pieskontje in huis), waardoor ik er steeds maar 1 kan gebruiken en dan gelijk weer moet wassen. Handig is het op dat gebied niet. Even verder zoeken naar iets wat beter werkt. Deze mogen binnenkort richting marktplaats. Tijdens de vakantie rustig op zoek naar een betere variatie.
En nog even wat actiever marktplaatsen. Ik heb echt nog wel wat goede dingen die weg mogen.

Wat ik wel nog voor de vakantie richting het zuiden wil oefenen, is het dragen met een goede draagdoek. Ik mag er eentje lenen, dus ik kan rustig testen of ik er het geduld voor kan opbrengen. Maar na een consult afgelopen vrijdag lijkt het me echt heerlijk. Het zal even zoeken zijn naar een goede manier van dragen met mijn drukke Kaboutertje, maar ik weet zeker dat ze het heel prettig gaat vinden. De doek die ik nu heb (uit 3 stukken, heel handig en snel, maar ze wordt echt te groot) vond ze altijd heel erg fijn en ze heeft er veel in geslapen. Maar het stemt positief dat de consulente vond dat ik er vrij handig mee was.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten