vrijdag 5 juli 2013

heus nog wel....

Het bloggen is een beetje het achtergestelde kindje hier. Het is druk, veel te regelen en nog bergen te doen. En de chaos in mijn huis en in mij regeert enorm. Dat helpt echt niet mee. Ik overleef het ook wel weer.
Ondertussen ben ik eindelijk de baas over de was. De laatste volle trommel hangt aan het droogrek. De afwas is ook redelijk onder controle. Zoveel gekookt heb ik niet deze week.
Deze week is Kleine Vent lekker een weekje op zomerkamp. Dat scheelt wat in de drukte in huis.
Helaas bedacht Kaboutertje dat ze alles weer omgooit en anders gaat eten en vooral, anders slapen. Wat vooral de avonden niet heel gezellig maakt. Ik weet dat het over gaat. Maar geduld is soms erg lastig.
M'n moestuin is eindelijk in redelijk fatsoenlijke staat. En eindelijk staat er wat meer in. Het is nog wel weken wachten, maar het geeft niet. De kruisbessenstruik die er al stond levert binnenkort een berg mooie paarse besjes en ook de rode bessen zullen snel rijp genoeg zijn. De pruimenboom zit vol met groene vruchten, dus ik zal toch dingen moeten gaan bedenken om ze te gaan verwerken. Er komt nog een hele berg bij.

2 opmerkingen:

  1. Haha herkenbaar. Denk je dat je je baby door hebt, besluit baby het heeeelemaal anders te gaan doen ;)

    Ga ook maar eens naar boven en was nummer 39489683 ophangen van deze week. Fijn weekend!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Druiprekje standaard op het aanrecht, alles wat gebruikt is meteen afspoelen en laten drogen. Bij elke echte maaltijd even leegruimen (het meeste kun je er namelijk zo weer vanaf pakkken voor hergebruik) en hupla nooit meer afwasachterstand :)

    BeantwoordenVerwijderen