zondag 4 augustus 2013

het zit er nog wel in.

Voorlopig geen gesleep meer met zware boodschappen voor mij. Nog 3 weken in de geld maand te gaan en het overgrote deel van de boodschappen ligt in de vriezer/koelkast/berging. Behalve brood, beleg, drinken en wat vergeten dingen, moet ik nog voor 2 dagen avondeten hebben. Met een paar kleine dingen heb ik die ook wel op orde.

Het verbaast me hoe makkelijk het nu gaat. Er is weinig voorraad, maar toch lukt het prima. Voordat er weer voorraad aangevuld gaat worden, moet het echt eerst opgeruimd worden in de berging. Dus ik probeer steeds een beetje boodschappenbudget over te houden, voor als er weer fatsoenlijk plek is.

En ook dat gaat gewoon lukken. Langzaam lijkt het er op dat het huis weer enigzins normaal wordt. De rotzooi begint te verliezen en ik beetje bij beetje te winnen. Dit weekend zowaar een raam gesopt en de vloer afgeschrobt. Er staat een chocoladecake in de keuken te wachten tot ik er mee verder ga (aardbeiencake moet even over. De eerste lukte niet echt goed).
Ondanks dat het toch best hectisch is op dit moment, ben ik ineens veel beter georganiseerd. Nu nog mijn best doen dat zo te houden.

1 opmerking:

  1. Komt vast helemaal goed. Soms lijkt het wel of je eindeloos kunt blijven eten van een beetje voorraad.

    BeantwoordenVerwijderen