donderdag 1 augustus 2013

ik wil, ik heb nodig....

ik wil heel erg veel.
Ik wil een bakfiets, een groter huis met badkamer, een auto, geld kunnen verdienen met watik leuk vind, langer haar, een boekenkast vol leuke boeken en vooral nog veel meer
Ik heb nodig: een bank waar we op passen, 2 kasten, een opgeruimd huis, een werkende laptop en meer slaap.

Dusja. Tenzij er ineens spontaan veel geld binnenkomt, zal ik vooral moeten sparen voor wat er nodig is. En dat is prima.
Want ik heb er weer vertrouwen in. Mijn boodschappenbudget is duidelijk ruim genoeg gepland. Ik ga zeker nog over hebben. Misschien niet gelijk volgende week, maar ik heb deze week en volgende week met bijna €25 minder gedaan, door de surinamer afgelopen zondag. En stiekem kookte ik al 2 dagen dubbel. Dus straks in de drukke periode weer lekker makkelijk voor mezelf.

Langzaamaan moet ook de voorraad weer aangevuld worden. Eigenlijk moet daarvoor eerst de berging opgeruimd zijn, want het is erg lastig om een overzichtelijke kast te hebben als je er eigenlijk niet bij kan.
Want ik wil eigenlijk eindelijk weer eens meer gaan bakken. Na de vakantie in een land van gebakjes, toetjes en zoetigheid ben ik best geinspireerd. Daar heb ik hopelijk bergen meel en bloem voor nodig ( zoveel wil ik bakken).De eerste poging van iets nieuws gaat een chocolade/vanille/frambozentaart worden. Dus 3 laagjes cake in verschillende smaken met frambozenjam en chocolademouse ertussen. Als het lukt maak ik er ook eentje voor de komende verjaardag.( Blij met mini bakvomen, beter voor de lijn) Dus hopelijk snel een prachtige foto van iets lekkers. ..

1 opmerking:

  1. Hoi,

    Leuk! Ik zie de foto's wel verschijnen.... Het klinkt al lekker in ieder geval! Suc6 er mee.

    Groetjes Nel

    BeantwoordenVerwijderen