donderdag 16 januari 2014

creatieve doelen voor 2014

Ik heb het al eerder gezegd volgens mij. Maar ik vind voornemens echt niks. Het werkt niet, zorgt voor teleurstelling en het is te vrijblijvend. Aan doelen heb je meer.
Dus heb ik voor 2014 weer een aantal doelen. Behalve de voordehand liggende dingen zoals het huis verbeteren, zuiniger zijn, hard sparen en liever zijn voor jezelf, heb ik er dit jaar weer wat bij.
Zo staat er op mijn pinterest een bordje met projecten die ik dit jaar wil proberen of uitvoeren. Ik haakte al 2 goede mandjes om dingen in op te bergen die ik maak, terwijl ik ze maak (ook 3 niet zo goed gelukte, maar die worden nog verbeterd).
Er staan kleine, snelle projectjes, maar ook 2 grotere, waar ik mezelf het hele jaar de tijd voor geef. Net als meer mensen dit jaar een hele stapel granny squares haken (deken/tas/kussen/nog wat, ik weet het nog niet). Daarnaast ga ik een enorme berg pompoms maken. Die hebben wel een doel. Die 2 grote projecten zijn ook geweldig om allerlei restjes op te maken. Geeft weer minder rotzooi in huis.
Ik heb nog wel duizend ideeen, maar ik heb mezelf wat ingeperkt. Anders gebeurt er nog niks.

1 opmerking: