maandag 17 maart 2014

Er moeten echt eens meer posts komen hoor. Ik maak er toch wel een erg potje van.
Gelukkig komt dat omdat het hier in huis verder best goed gaat. Lekker buitenspelen en dergelijke.

Vorige week naaide ik zomaar een kindjes drager in elkaar. En het lukte best goed. Het patroon klopt nog niet helemaal en het is nog niet helemaal netjes, maar in basis werkt het prima. Een beetje aanpassen en dan gewoon opnieuw proberen. Sterk genoeg was het zeker. Kleine Vent klom er ook even in, dus de stiksels houden prima zo'n 35kg. Waarop Kabouter er ook gelijk even in wilde, nadat ze een tijd al niet meer gedragen wilde worden. Scheelt me echt veel gedoe met gaan slapen en als ze zeurderig is (wat ze echt veel was de afgelopen tijd. Gelukkig zijn we er een beetje doorheen)
Er lijkt eindelijk een deuk in de rotzooi hier te komen. Ik ruim echt wel constant op, maar nu lijk je het ook eindelijk te gaan zien. Er ging tenminste al genoeg in de kliko weer. En als de bel weer heel is, dan moeten er maar veel mensen dingen komen ophalen. Gaat er weer een berg het huis uit.
We waren wel ineens een Kabouter fiets rijker. Zomaar ineens. Maar leuk vind ze het wel.
Ook lukte het bakken ineens erg goed. Ik maakte dit weekend wat pizza bolletjes. En nog maar een lading, want de eerste was zo op (ware het niet dat ik maar een bakvorm van 6 vakjes heb en dus maar 6 bolletjes kan bakken)
Vanmorgen bakte ik een citroenplaatcakeje. Lekker gelukt ook, vind ik zelf. Niet helemaal zoals het zou horen, maar wel heerlijk zurig. De stoofperen voor morgen zijn ook al klaar (met een supergoede deal maak ik 2 kindjes heel blij. Voor €1,50 heb ik 1,5kg eetbare stoofperen)

Ik deed wat andere leuke dingen vandaag, gewoon omdat het kan. Nu nog even het eten voor vanavond afmaken en dan is het al bijna weer tijd om Kaboutertje te halen.
Morgen gewoon weer hard werken in huis en studeren. Omdat dat moet.


1 opmerking: