maandag 26 mei 2014

Na een leuk weekend is het gewoon weer maandag. Ik kon wat uitslapen, speelde een spelletje Risk met Kleine Vent (okay, totdat zuslief wakker werd en besloot dat de legertjes best ergens anders konden staan. Waar we wel erg om moesten lachen) Smiddags nog even lekker naar strand. Waar Kabouter dan weer niks moest hebben van dat zand aan d'r lijf. Maar daardoor wilde ze ineens wel weer eens een keertje op mijn rug. Dus wandelden we even over het strand, met Kaboutertje op m'n rug (met hoogstwaarschijnlijk wel blikken van overigens strandgasten, maar ik was veel te blij met dit gezellige knuffelmeisje weer eens zo dichtbij)
Verder is het allemaal best lekker en positief. Maar ik ga er niet alles over vertellen, want ik moet nog even wachten op allerhande dingen.
Behalve dan dat Kabouter erg aan het hoesten is (lekkere zeehond soms), maar het lijkt al iets beter te worden. Zowaar van 8 tot 6 in haar eigen bed geslapen (dat slapen doet ze namelijk best wel, maar vaak halverwege de nacht toch bij pappa en mamma. Gelukkig kunnen mamma en pappa daardoor ook nog slapen) Of mijn gemene verstandskies die doorkwam,  die schoof even 2 andere kiezen een stuk naar voren, waardoor de lymfeklier achter mijn oor heel erg opzette. Wat weer resulteerde in een gehoorgang ontsteking. Maar na 4 weken en heel veel paracetamol lijkt het een eindje opgelost te zijn.
Maar ik moet nog even wachten op allerlei dingen. Ik kan slecht tegen wachten op dit soort dingen.
Dus kroop ik nog maar even achter de naaimachine en maakte ik een ernie drager voor Kabouter. Dat is net wat handiger dan een sjaal. En het blijft toch net wat beter zitten. Dan struikelt ze er niet meer over.
De kindjesdragers zijn ook op, dus ga ik eens beginnen aan een nieuwe. Daar bleek overigens ook al wat positiefs bij. Ik heb minder stof nodig dan ik dacht. Ik ga eens op zoek naar een leuk patroontje voor een bijpassende tas in mijn pinterest mapje. Of een leuk zonnehoedje voor Kabouter.Geen opmerkingen:

Een reactie posten