dinsdag 19 augustus 2014

dierentuin...

Volgende week is het alweer tijd voor school en moet ik zelf ook echt weer aan de bak met alles wat moet.
Een bed in elkaar, afwassen, wassen  opruimen, iets met studie, afspraken maken voor opdrachtje, allerlei klusjes in huis. Vooral iets met studie gaat de overhand nemen. Omdat het simpelweg moet.
En eens kijken of we weer eens naar de dierentuin kunnen. Want ik vond het zelf heel gezellig met Kabouter deze vakantie. Zij ook wel. Het mini tijger knuffeltje wat we meenamen moet overal mee naar toe en heeft de naam 'jammie' gekregen. Waarop een zelfde formaat aapje de naam 'blegh' kreeg. En het allerleukste dieren in de dierentuin waren de nijlpaarden. Nauwelijks te zien, maar ze wilde niet meer mee.
Meet Jammie :-)
 Ook boos worden op de Chimpansee, omdat hij niet naar haar wilde kijken (hij keek echt steeds weg) of zwaaien naar de giraffen. Haar speen aan de hertjes voeren vond ik wat minder handig (gelukkig waren ze zelf niet in de buurt om er van te proeven ). En de zeehond, die blaft natuurlijk gewoon.
De pinguïn die zelf mensen aan.het kijken was, was ook heel grappig. Al schrok ze nogal van het geluid dat hij ineens maakte.

3 opmerkingen:

  1. Leuk! Mijn kinderen maalden nooit zo om de dieren in de dierentuin toen ze zo klein waren (op die loslopende muis in het apenhok na dan...)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hij ziet er ook koddig leuk uit, mijn kinderen zijn dol op dieren. Het liefst die ze zelf kunnen verzorgen natuurlijk. (wat soms kan :-) )

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Inderdaad deze week nog even genieten want daarna gaan we weer het druk-met-van-alles-ritme in!

    BeantwoordenVerwijderen