vrijdag 12 september 2014

blij moment

Heel blij was ik afgelopen dinsdag, toen eindelijk de bestelde drager op de post ging. Normaal ben ik hoogstens in 1,5 dag klaar, maar deze duurde gewoon 4 dagen. Maar af was hij wel.
Nog blijer was ik op woensdag toen hij al aangekomen was in België en de drager bleek te zijn goedgekeurd door degene die erin gedragen diende te worden. Niet geheel onbelangrijk.
En de reacties van anderen waren ook heel fijn. Ik vind dat het voornamelijk door de fantastische doek komt, omdat hij echt mooi was.
En het fijne is, onze.eigen te kleine drager gaat de deur uit en er komt een passende voor in de plaats. Netto kost het me niks, want het bedrag is vrijwel hetzelfde. Er ligt nog een drager die net te klein is, dus die mag ook de deur uit.
Ohjaa, nog wel even een plaatje van mijn maaksel. Want hoeveel moeite het deze keer ook kostte, ben er wel een beetje trots op.

4 opmerkingen:

  1. Leuk dat het gelukt is! Mooie drager geworden.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een mooie drager!! Ik ben altijd zó jaloers als ik dames met hun kindje op de buik of rug zie lopen in zo'n drager. Helaas lukt mij dat niet ivm nek- en schouderklachten. Maar ik draag Tobias wel weer vaak op mijn heup en gelukkig vindt hij de wagen ook hartstikke fijn :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Fijn dat ie beviel. En wat een mooie stof!

    BeantwoordenVerwijderen