maandag 13 oktober 2014

work in progress

Na een hele tijd weer niks, was ik er wel weer. Het lukt allemaal wel. Ik heb gewoon nog weinig nuttigs te melden vaak.
Nu ben ik heel hard bezig met iets bijzonders. Want wie een beetje heeft opgelet: mijn lieve schaapje is een stille dood gestorven. De website is al een tijdje offline. En nog langer gebeurt er niks mee.
Maar er gaat iets nieuws komen. Iets wat de mij van nu past. Hopelijk snel ook. Achter mijn computer ben ik vandaag in ieder geval hard bezig.
Verder gaat het ook best prima. Met ups en downs natuurlijk. De Kabouter praat steeds beter, maar klinkt nu uitermate schattig, want ze is echt verkouden. Maar niet minder eigenwijs. Zaterdag was ik met Kleine Vent een dagje weg, voor hem kleding shoppen (netto niet eens veel nodig en dus ook niet veel gekocht op dat gebied) heeft ze de hele dag geweigerd te slapen. Tussen 7 uur smorgens en 9 uur savonds gewoon druk geweest. Dat werkt natuurlijk nog wel weer even door. Gelukkig wil ze gewoon wel weer gedragen worden.

Gisteren weer eens begonnen met een nieuwe muts. Ik had al eens een hele leuk muts gebreid. Maar die kriebelt na een tijdje echt best. En dat kan ik slecht hebben. Dus begonnen aan eentje met een heerlijke baby soft wolletje. Daarna moet ik voor Kabouter een drakenmuts breien. Want hoewel ze een lief meisje is, met soms leuke jurkjes en roze leggings, is ze helemaal gek op haar dino pyjama en stoere dieren als tijgers, krokodillen en leeuwen.
Daarnaast heb ik nog wel 100 dingen die ik wil maken. Maar na deze mutsen maar eens opnieuw kijken wat ik dan ga maken. Even geen heel ingewikkelde dingen naast het lezen van ingewikkelde boeken. Maken is toch voor de momenten dat ik geen gezellige peuter rond heb stekkeren (of een chagrijnige, dat kan ook wel eens)

1 opmerking:

  1. Zeer herkenbaar, werken met peuter. Die rondjes draaien ha, zucht...

    Succes met je plannen!

    BeantwoordenVerwijderen